Services | Contact .
WWW.SALESCYCLE.NL

  Home  |  Links  |  About

 

Missie
De missie van Sales Cycle is: Het ondersteunen van ondernemingen in hun verkoop proces door het verlenen van diensten in elk van de fases van de sales cycle.

Ervaring
Sales Cycle heef vele jaren ervaring met betrekking tot software verkoop processen. Van processen met betrekking tot produkten die aan consumenten of het midden- en klein bedrijf worden verkocht tot en met processen in een internationale context waarin strategische, complexe oplossingen aan multinationals worden verkocht.
Historie
Sales Cycle is voortgekomen uit het in 2002 opgerichte Time. Time richte zich met name op het ontwikkelen en verkopen van het portefeuille management produkt WinInv™. 

Vanuit de kennis die werd opgedaan in deze en vele andere sales trajecten is in 2008 Sales Cycle opgericht. Een consultancy onderneming die services verleent op het gebied van sales, sales strategie en sales management.
Over WinInv™
WinInv richt zich op de particuliere belegger. Het stelt deze in staat om effectief en eenvoudig aandelen portefeuilles dagelijks te analyseren. Automatisch worden alle koersen via het Internet opgehaald en verwerkt. WinInv biedt talloze grafische overzichten waarmee in een oogopslag de performance van een portefeuille kan worden geëvalueerd. Tevens kunnen er op basis van technische analyse indicatoren aan- en verkoop adviezen gegeven.

Copyright © 2008 Sales Cycle. All rights reserved